Кількість
|
Вартість
|
||
|
Походження: Китай |
Кожна чайна кулька виготовляється вручну одна за одною. Бутони квітів загортаються у великий зелений чай із Китаю. Квіти зірвані та запечатані на піку свіжості. Кожен квітучий букет вручну зв’язується кваліфікованими майстрами чаю та запечатується в герметичні пакети, щоб зберегти його свіжість. Вам сподобається, як зберігаються всі вишукані смаки та аромати.
Заварюючи цей крафтовий чай ви зачаруєтесь від аромату напою та краси процесу розгортання квітів. Магія квітучого чаю чудового проглядається в скляних заварниках. Наливши гарячу воду на одну-дві хвилини, кругла чайна кулька красиво розквітне, перетворившись у прекрасну квітку, що обіймає бутони зеленого чаю. Це так природно, чаруюче та таємниче.
Квітковий напій має чудовий смак і вишуканий аромат. За особистим смаком ви можете додати мед або білий цукор.
❤️ Корисні властивості китайського червоного чаю:
- за рахунок наявності у його складі корисних теафлавінів та теарубігінів є потужним антиоксидантом. Блокує вільні радикали, попереджує розвиток онкологічних хвороб;
- завдяки чайному кофеїну та L-теаніну чудово тонізує, бадьорить, позбавляє від стресу та розвитку депресії;
- за рахунок флавоноїдів нормалізує роботу серця, укріпляє стінки судин, допомагає знизити тиск та попереджує розвиток гіпертонії;
- позитивно впливає на травлення та весь шлунково-кишковий тракт;
- виводить токсини, знижує надмірний апетит, допомагає у схудненні;
- забезпечує організм енергією на цілий день;
- сприятливо впливає на імунітет;
- зміцнює зуби і кістки;
- покращує роботу печінки та органів кровоносної системи;
- захищає органи дихання, покращує зір.
🍵 Заварювання червоного китайського чаю проливами:
1. Підготуйте посуд. Це може бути заварювальник із жаростійкого скла, глиняний товстостінний чайник або фарфорова гайвань. Ополосніть окропом для нагрівання.
2. Фільтровану та м’яку воду доведіть до кипіння і виключіть.
3. Засипте у чайник суху заварку.
4. Залийте заварку гарячою водою і одразу ж злийте рідину. Так ви промиєте її від пилу та дрібного сміття.
5. Залийте підготовлений чай водою. Перший пролив потрібно витримати до 10 секунд і розлити напій у чашки.
6. Тривалість заварювання кожного наступного проливу може збільшуватися. В загальному це займає від 2 до 7 хвилин.
7. Кожен любитель чаю може експериментувати з кількістю, щоб отримати міцніший або, навпаки, ніжний результат.