Порівняння
Додайте товари для порівняння
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чай Улун Габа є відносно новим видом чаю з особливими перевагами для здоров'я. Вперше його виготовили в 1987 році в Японії, де він залишається дуже популярним. Тайванський чай Gaba є повністю натуральним продуктом. Він виготовляється з високоякісного цільного листя, яке також природно багате глутаміновою кислотою - попередником ГАМК, що є корисним для здоров’я. Збір сирoвини відбувається навесні, коли чайні листочки тільки розпустилися і мають виняткове бірюзове забарвлення. Його обробляють за незвичайною технологією, не використовуючи кисень. Внаслідок цього процесу відбувається підвищення вмісту гaммa-амінoмасляної кислoти (ГАМК).

Основна сполука гамма-аміномасляна кислота (ГАМК) природним чином зустрічається в організмі людини. ГАМК є основним гальмівним нейромедіатором, який міститься в нервовій системі, а також у сітківці ока. Також  Габа Улун має вітаміни (А, В, С, Е, D, К), антиоксиданти, ефірні масла, мінерали.

Цей оздоровчий напій заспокоює і піднімає настрій. Допомагає зберігати стрункість, пришвидшує травлення, позитивно впливає на стан шкіри та запобігає старінню. Має детоксикуючу дію, знижує артеріальний тиск, діурез, попереджає онкологічні захворювання, освіжає та знімає стрес.

Сушене чайне листя Улун має темно-коричневий колір із зеленим відтінком, а заварений чай - теплий бурштиновий колір з червонуватим забарвленням. Готовий настій має фруктовий, солодкий та дещо карамельний смак. Відчуття післясмаку характерно м’яке та вершкове, що дозволяє довше насолодитися процесом чаювання. Смак, який з кожним ковтком більше й більше розкривається. Напій пахне фруктами і свіжим новоспеченим хлібом. Поціновувачі радять смакувати даним напоєм у післяобідню пору або під час медитацій.

Спосіб приготування чаю Габа Улун доволі простий:
●    дотримуйтесь пропорцій (4-5 г на 150 мл води);
●    вода має бути кип’яченою (не менше 90°C);
●    настоювати протягом 3-5 хвилин, або проливами по 15-30 секунд 9-12 разів;
●    заварювати слід декілька разів для кращого розкриття смаку.

Як заварювати Улун протоками?

Для початку треба прогріти посуд, з якого будете пити (не рекомендовано використовувати той, де вже заварювали Шу Пуер). Далі почніть кип’ятити фільтровану воду. Після появи перших бульбашок, дайте їй злегка охолонути. Перше заварювання повинно тривати 10-15 секунд, після цього треба злити його і не використовувати, щоб чайне листя добре промилось і розкрилось. Якщо ви обрали спосіб протоки, то наступні заварки мають тривати більше 15-30 секунд зі збільшенням часу на 10-15 секунд. Чай Габа Улун можна заварювати до 12 разів.
 

Приємного чаювання!

Вид продукції чай
Розмір S (від 26г до 75г)
Кількість 1
Вага 50 г
Країна виробника Тайвань
Фасовка 1шт
Походження чаю (країна, континент) Азія, Тайвань
Схожі товари чай Улун
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Чай Улун Gaba Тайвань весна 2022 50г, Китай

В наявності
Артикул: id_7715
495.00 грн/шт.
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
шт.

«Новою поштою» по Україні — вартість за тарифами перевізника. При замовлені продукції від 2000 грн - доставка безкоштовно (на одну адресу).

Кур'єром «Нової пошти» — вартість за тарифами перевізника.

Більше інформації про доставку

  • через платіжну онлайн систему LiqPay (Visa, Mastercard, Privat24);
  • безготівковий розрахунок (реквізити для оплати надаються менеджером після підтвердження замовлення);
  • наложеним платежем Нової Пошти (з передплатою частковою).
  • Мінімальна сума замовлення - 300 грн.

Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність. Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу, безпечної та оптимальної роботи сайту. Детальніше на сторінці Політика конфіденційності.