Порівняння
Додайте товари для порівняння
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик
Походження:
повіт Фен Цін,
провінція Юньнань, Китай

 

🍂 Дянь Хун Сун Чжень Соснові голки - це вид вишуканого китайського червоного чаю, який відомий своєю унікальною смаковою палітрою та неповторним ароматом. Цей чай отримав свою назву завдяки своїй формі: молоді чайні листочки, скручені особливим чином, нагадують соснові голочки. Його виробляють за фірмовим рецептом у повіті Фен Цін, що у провінції Юньнань. Для приготування цього напою використовують бруньку і листочок з великолистових та високорослих чайних дерев, зібраних поблизу озера Дянь Чі. На виробництві листя пров'ялюють на сонці, мнуть, щоб виділився сік, ферментують та досить щільно скручують у вигляді довгих, тонких голок, які надають чаю свою характерну форму.
🌬️ Чай Дянь Хун Сун Чжень Соснові голки вражає своєю насиченістю та складністю смаку. Суха заварка має вигляд прямих цілісних листочків темного кольору з дрібним золотистим ворсом. Колір завареного настою може бути від світло-золотистого до яскравого бурштинового, залежно від тривалості приготування. Цей чай має приємну натуральну солодкість з ледь помітною терпкістю, яка надає йому неповторного та щільного післясмаку. Також з кожним наступним ковтком можна відчути фруктові нотки, такі як слива чи вишня.Аромат Дянь Хун Сун Чжень часто порівнюють із запахом лугових квітів та літніх трав. Цей чай відмінно підходить для насолоди на самоті або в компанії, а його яскравий смак та аромат зроблять ваше чаювання особливим і незабутнім.

 


 

🍂 Червоний чай або Хун Ча – це традиційно китайська продукція, яка по рівню ферментації знаходиться між зеленим і чорним. Його назва пов’язана із кольором настою. Багряному чаю властиві бордові, каштанові та бурштинові відтінки, насичений, глибокий аромат, і терпкий смак.
В Україні червоний чай називають чорним через колір сухої заварки, однак це хибна думка. Головна відмінність червоний китайських сортів від чорних полягає у вихідній сировині, місці вирощування та технології ферментації. Ще одна важлива відмінність: у китайського червоного чаю набагато більше відтінків смаку, ніж у класичної чорної асаміки.

 


 

❤️ Корисні властивості китайського червоного чаю:
- за рахунок наявності у його складі корисних теафлавінів та теарубігінів є потужним антиоксидантом. Блокує вільні радикали, попереджує розвиток онкологічних хвороб;
- завдяки чайному кофеїну та L-теаніну чудово тонізує, бадьорить, позбавляє від стресу та розвитку депресії;
- за рахунок флавоноїдів нормалізує роботу серця, укріпляє стінки судин, допомагає знизити тиск та попереджує розвиток гіпертонії;
- позитивно впливає на травлення та весь шлунково-кишковий тракт;
- виводить токсини, знижує надмірний апетит, допомагає у схудненні;
- забезпечує організм енергією на цілий день;
- сприятливо впливає на імунітет;
- зміцнює зуби і кістки;
- покращує роботу печінки та органів кровоносної системи;
- захищає органи дихання, покращує зір.

 


 

🍵 Заварювання червоного китайського чаю проливами:


1. Підготуйте посуд. Це може бути заварювальник із жаростійкого скла, глиняний товстостінний чайник або фарфорова гайвань. Ополосніть окропом для нагрівання.
2. Фільтровану та м’яку воду доведіть до кипіння і виключіть.
3. Засипте у чайник суху заварку.
4. Залийте заварку гарячою водою і одразу ж злийте рідину. Так ви промиєте її від пилу та дрібного сміття.
5. Залийте підготовлений чай водою. Перший пролив потрібно витримати до 10 секунд і розлити напій у чашки.
6. Тривалість заварювання кожного наступного проливу може збільшуватися. В загальному це займає від 2 до 7 хвилин.
7. Кожен любитель чаю може експериментувати з кількістю, щоб отримати міцніший або, навпаки, ніжний результат.

Вид продукції чай
Вид чаю чайне листя
Колір чаю червоний
Сорт чаю Дянь Хун/Золоті бруньки
Формат чаю розсипний (байховий)
Походження чаю провінція Юньнань
Смаковий профіль з кислинкою, з терпкістю, квітковий, міцний, солодкий, фруктовий/сухофрукти
Добавки без добавок
Ступінь ферментації 8 - повністю ферментовані (70-90%)
Фракція крупнолистовий, цільнолистовий, скручений
Розмір S (від 26г до 75г)
Кількість 1
Вага 50 г
Вид заварювання в чашці, в термосі, в чайнику, протоками (проливами), Пін Ча, Гунфу Ча, в гайвані, у тіподі
Кількість заварювань 4-5
Температура води 90-95 °C
Країна виробника Китай
Особливість моно/один вид
Упаковка пакет
Фасовка 1шт
Походження чаю (країна, континент) Азія, Китай
Властивості бадьорить, виводить токсини з організму, для схуднення, освіжає, покращує травлення, прискорюється обмін речовин, підсилює роботу мозку
Схожі товари чай червоний
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Червоний чай Дянь Хун Сун Чжень Соснові голки 50г, Китай

Немає в наявності
Артикул: id_7722
149.00 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку очікувань

«Новою поштою» по Україні — вартість за тарифами перевізника. При замовлені продукції від 2000 грн - доставка безкоштовно (на одну адресу).

Кур'єром «Нової пошти» — вартість за тарифами перевізника.

Більше інформації про доставку

  • через платіжну онлайн систему LiqPay (Visa, Mastercard, Privat24);
  • безготівковий розрахунок (реквізити для оплати надаються менеджером після підтвердження замовлення);
  • наложеним платежем Нової Пошти (з передплатою частковою).
  • Мінімальна сума замовлення - 300 грн.

Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність. Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу, безпечної та оптимальної роботи сайту. Детальніше на сторінці Політика конфіденційності.