Кількість
|
Вартість
|
||
|
Походження: гірський хребет Уішань, провінція Фуцзянь, Китай. |
Історія створення Джин Джун Мей
У 2005 році менеджер відомої чайної компанії Чжэн Шань пішов до національного природного заповіднику Уї, де знайшов ніжні чайні бруньки, що росли на висоті 1800 м. Він подумав, чому б не зробити червоний чай із цими бруньками? І відправив рослини в село Тонгму.
Чайні бруньки
Тутешній майстер винайшов рецепт, поєднавши традиційний процес обробки з покращеною ферментацією. Виробництво об’єднувало ряд складних етапів, таких як в’ялення, бродіння та прокатування, сушіння. Весь процес виконувався вручну. Нарешті абсолютно новий напій був готовим до вживання. Він швидко набув величезної популярності, особливо в Китаї. Jin Jun Mei став одним з найвишуканіших китайський чаїв.
Розім’яті бруньки помістити в плетений кошик з бамбука та повісили в приміщенні на 2/3 від землі. Потім пересипали в кошик зі змоченою тканиною, щоб зберегти вологість. | Сушка. Використовується висока температура для випаровування води та припинення окислення |
Цей сорт виготовляється лише з чайних бруньок. Кожні 500 грамів цього напою складаються з 50 000 паростків. Оскільки досвідчений фермер міг би зривати 2000 пагонів щодня, щоб зробити один фунт чаю, 20 фермерам потрібен цілий день, щоб зібрати пагони.
Гарний початок для проведення чайної церемонії
Набір «Деревний дракон» складається з 9 порційних металевих баночок, які наповненні розсипним чайним листям. Чай доповнений високоякісним посудом з ісинської глини для чайної церемонії, який додасть атмосфери будь-якому святу. В коробці можна знайти заварювальний чайник в формі Сі Ши, а також 4 піали. Красива упаковка з китайським візерунком підкреслює автентичність продукту.
Що по дегустації?
Делікатно скручене листя з золотистими кінчиками відрізняє цей чай від інших. Його якість відчувається з першого ковтка. Напій має теплий оранжево-червоний колір. Він спокушає екзотичним ароматом квітів, меду, фруктів і весняної гірської роси, який наповнює повітря.
Довгі традиції чаювання в Уі в поєднанні з унікальним ґрунтом, що містить багато мінералів, і умовами вирощування надають цьому напою ніжний смак, що нагадує скелястий, багатий мінералами теруар, з якого він походить, з легкою терпкістю. Смак складний, але дуже збалансований: солодовий, мінеральний і квітковий з нотами троянди, какао і карамелі, ледь помітною молочністю та тривалим післясмаком.
Не тільки смачно, а ще й корисно
Натуральний чай Уi містить антиоксиданти, які допомагають запобігти хворобам крові, судин, шлунка, і зміцнити імунну систему. Відомо, що рослина Камелія китайська, яка є основним інгредієнтом цього напою, прискорює вироблення колагену, що відновлює молодість шкіри. А м’який фруктовий смак може привести схвильований розум у спокійний та розслаблений стан.
Заваріть 5 г у 150 мл води при 90-95°C. Настоюйте протягом 2-7 хв відповідно до вашого смаку.